Despre mine

Videograf de nunta

Cine sunt?

Videograf de nunta

Ma numesc Răzvan, și pun preț pe amintirile tale. Scot în evidență emoția, lumina, conexiunea, arta, dragostea, și atitudinea. Sunt o fire energică si pozitivă . Îmi place să creez povesti nu doar fotografii.

Fiind o fire energica, incerc tot timpul sa ma apropii, sa comunic si sa dau o stare de bine. O stare de bine si de relaxare ce va face ca fotografiile evenimentului tau sa transmita emotie, fericire, vibratie pozitiva. Ma concentrez pe discretie si pe surprinderea starilor, gesturilor, lacrimilor. Toate aceste stari le cumulez intr-un intreg, le combin si le imprim pe senzorul aparatului pentru totdeauna.

Nu-ti promit ca daca ma alegi o sa fie minunat, dar iti pot promite ca voi face tot posibilul sa iti elimin teama, tensiunea si grijile din ziua evenimentului tau. Daca voi sunteti relaxati, totul vine de la sine.  Am motivatia ca atunci cand veti primi albumul foto, fotografiile din ziua evenimentului, sa retraiti momentele importante la aceeasi intensitate.

„Un om cu bun simt, inteligent si atent la detalii. Il cunosc ca om, prieten si fotograf. Sunt sigur ca va veti aminti cu drag de sedinta foto in compania lui Razvan, atunci cand veti privi fotografiile. Keep up good work! 👌🏻 Recomand cu drag! 🙏🏻
Florin Tircea – Videograf

„Cu Razvan am colaborat minunat și il recomandam cu toata increderea! 🤩
Este foarte talentat, atent la detalii, la emotii si tot timpul cauta sa surprindă mai mult decât un cadru. Ne-am simțit foarte bine si foarte relaxați la sedinta foto cu el și Mihaela iar pozele au ieșit fantastice! 😍😍
Nina Rotariu

„Recomand cu drag, un fotograf modern cu atitudine prietenoasă si aparatură de calitate! Sedinta a fost relaxanta iar pozele foarte frumoase si predate in timp record! Multumim Răzvan Balus Photography pt amintiri de neuitat!”
Mariana Radion

Povestile de iubire, evenimentele pline de emotie si fericire le poti gasi relatate si pe: